Praktijk KJV
Praktijk KJV
 Met verwijzing 
Productcodes Begeleiding (Jeugd) en Begeleiding (Wmo)
Locatie Valkenswaard

Brouwerijdreef 52, 5551VB Valkenswaard

  06-51306287
  Bereikbaar: werkdagen

Praktijk KJV

Uitgebreide omschrijving

Praktijk KJV is een eenmansbedrijf dat begeleiding biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen met prikkelverwerkings-gedragsproblemen en/of een ontwikkelingsachterstand.  Praktijk KJV heeft een doelgerichte en persoonlijke aanpak. Elk mens draagt zijn of haar eigenwijsheid bij zich en elk mens kan ook af en toe eigenwijs zijn. Ofwel, ieder mens is uniek en vraagt om op hun eigen wijze benaderd te worden en dat vraagt dan ook om begeleiding welke is afgestemd per kind/ gezin/ jongere/ volwassene.  De begeleiding wordt geboden bij u thuis of op locatie zoals op school of werk. Omdat ik alleen werk zijn er korte communicatielijnen, kan ik zorg op maat leveren en krijgt u niet te maken met verschillende hulpverleners (kind, ouders, school, gezin).

De begeleiding wordt vergoed door de gemeentes via ZIN (Zorg In Natura) of PGB (Persoons Gebonden Budget) maar kan ook particulier worden ingekocht.

Samenwerking met partners

Praktijk KJV werkt nauw samen met andere ketenpartners en hulpverleningsorganisaties, behandelaars, CJG teams en generalisten van de gemeente, scholen, werkgevers en UWV vanuit de visie één cliënt, één plan. Vaak is Praktijk KJV een verbindende schakel tussen de betrokken partijen en de cliënt. Het is van belang dat alle bij de cliënt betrokken instellingen of personen met elkaar in overleg blijven om zo de ondersteuning en begeleiding van de cliënt te optimaliseren. 

Als een client wordt doorverwezen vanuit een instelling waar de client onder behandeling is geweest zal Praktijk KJV met toestemming van de cliënt contact opnemen met deze instelling indien dit relevant is voor de begeleiding door Praktijk KJV.

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

Specificaties

KvK 17195860
AGB WMO 98099098
AGB Jeugd 98099098
Telefoonnummer 06-51306287
Website http://www.praktijkkjv.nl 
Aantal werknemers
0-10
Leeftijd 0 tot 18 jaar, 18 tot 27 jaar, 28 tot 65 jaar en 65 jaar en ouder
Specialisatie AD(H)D, Angststoornis, Autisme, Zelfstandig wonen, Hechtingsproblematiek, Opvoeden en Psychosomatisch
Locatie ondersteuning Thuis/ambulant en Online hulp/voorlichting
Kenmerken dagbesteding
Productcodes

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Valkenswaard 
Brouwerijdreef 52, 5551VB Valkenswaard
Bereikbaar: werkdagen

Diensten

Begeleiding (Jeugd)
Begeleiding (Wmo)
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: