Bekijk 7 organisaties

 • Poetszorg, poetsen met een praatje

  Poetszorg, poetsen met een praatje

   Met verwijzing 

  Poetszorg is een door de gemeente gecontracteerde Wmo-partij voor huishoudelijke ondersteuning. Dat betekent dat iedereen met een ‘indicatie huishoudelijke ondersteuning’ voor Poetszorg kan kiezen. 

 • Thuiszorg Matilda Nederland B.V.

  Thuiszorg Matilda Nederland B.V.

   Met verwijzing 

  Thuiszorg Matilda biedt u flexibele zorg en huishoudelijke ondersteuning. Onze betrokken en bekwame medewerkers bieden u een luisterend oor. Hierdoor werken wij oplossingsgericht naar kwalitatieve “Zorg zoals u die wenst.”

 • Actief Zorg / Actief Huiszorg

  Actief Zorg / Actief Huiszorg

   Met verwijzing 

  Actief Zorg is een thuiszorgorganisatie die verzorging, verpleging, hulp in de huishouding en advies biedt waardoor mensen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Actief Zorg werkt daarbij met kleine teams in de wijk.

 • Joris Zorg

  Joris Zorg

   Met verwijzing 
  Joris Zorg heeft als doel om u te ondersteunen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te wonen.
 • Zorg in Oktober

  Zorg in Oktober

   Met verwijzing 

  Oktober is een organisatie met zeven woonzorgcentra, een zorgboerderij en Thuiszorg en Welzijnsdiensten in De Kempen, Veldhoven, Eindhoven en Waalre.

 • Tzorg

  Tzorg

   Met verwijzing 

  Tzorg kan u helpen met huishoudelijke taken zoals de badkamer en keuken schoonmaken, stofzuigen en dweilen. Ook biedt Tzorg ondersteuning bij zelfredzaamheid zoals hulp bij administratie, meedoen, sociale contacten, regelmaat en dagstructuur

 • Rinette Zorg

  Rinette Zorg

   Met verwijzing 

  U krijgt zorg van gemotiveerde, betrokken, zelfstandige medewerkers, die er alles aan doen om u de passende zorg te geven Die ondanks alle regeltjes toch tijd weten te maken voor een praatje en een kopje koffie. Zo dichtbij moet zorg zijn.