Bekijk 123 organisaties

 • Autididact

  Autididact

   Met verwijzing 

  Autididact is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een Autisme met een normale begaafdheid en/of met een verstandelijke beperking.Ik werk met zowel kinderen, jongeren en volwassenen. Samenwerking met het netwerk.

 • Stichting Omnia Jeugdzorg

  Stichting Omnia Jeugdzorg

   Met verwijzing 
  Omnia is gespecialiseerd in intensieve transculturele gezinsbehandeling en preventieve transculturele opvoedondersteuning. Omnia heeft hulpverleners vanuit diverse culturen. Wij gebruiken de kracht van diversiteit en werken vanuit het hart.
 • Stap Verder

  Stap Verder

   Met verwijzing 

  "Evaring heb je, of heb je niet"  Johan Cruyf.

  Gespecialiseerd in Autismebegeleiding. Stap verder helpt wanneer je vastloopt. Door jou in je kracht te ondersteunen. Samen creëren we overzicht, maken we mogelijkheden duidelijk.

 • De Groeneweg

  De Groeneweg

   Met verwijzing 

  De Groeneweg biedt individuele ambulante begeleiding aan (jong)volwassenen met autisme en ad(h)d. Wij bieden ook groeps- en online trainingen om (jong)volwassenen handvatten te bieden bij allerlei vragen op het gebied van werk en wonen.

 • Merk Hoe Sterk

  Merk Hoe Sterk

   Met verwijzing 

  Met onze organisatie bieden wij landelijk praktische en pragmatische ondersteuning aan als nazorg aan clienten met PTSS, depressie en/of burn-out na hun behandeling.

 • Zuidzorg Thuiscoaching

  Zuidzorg Thuiscoaching

   Met verwijzing 

  ZuidZorg is een ervaren aanbieder van Thuiscoaching en V&V en  in Zuidoost-Brabant.

 • Jan Arends bv

  Jan Arends bv

   Met verwijzing 

  Onze coaches zorgen voor begeleiding van mensen vanaf 18 jaar. Mensen met problemen op het terrein van wonen, dagbesteding, geld, relaties, gezondheid en gedrag. Mensen met een psychische, psychiatrische en/of sociale beperking en/of LVB.

 • Stichting De Hoop GGZ

  Stichting De Hoop GGZ

   Met verwijzing 

  Mensen worden bij De Hoop gezien. Wij helpen op betrokken en deskundige wijze kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen of verslavingsproblemen om tot herstel te komen.

   

 • Mutsaersstichting.

  Mutsaersstichting.

   Met verwijzing 

  De Mutsaersstichting is een organisatie met een maatschappelijke, mensgerichte oriëntatie. De Mutsaersstichting biedt, in diverse vormen en op diverse wijzen, diensten aan op het gebied van zorg en onderwijs.

 • DagBest BV

  DagBest BV

   Met verwijzing 

  Bij DagBest begeleiden wij ouderen die de regie over hun leven dreigen kwijt te raken door bijvoorbeeld dementie of een lichamelijke beperking. Ook ouderen die behoefte hebben aan meer sociaal contact en structuur, zijn van harte welkom.

   

 • Praktijk KJV

  Praktijk KJV

   Met verwijzing 

  Praktijk KJV is gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen met een vorm van Autisme, PDD-NOS, Asperger, ADHD, ADD, NLD, Hoogbegaafdheid (HBG) Hoog Sensitieve Personen(HSP).

 • Stichting Jados

  Stichting Jados

   Met verwijzing 

  Jados is een landelijke organisatie die zorgt biedt in wooninitiatieven en middels ambulante begeleiding aan (jong)volwassenen met een diagnose autisme.

 • Marein Organizing

  Marein Organizing

   Met verwijzing 

  Marein Organizing levert individuele begeleiding en werkt als professional organizer. Specialisaties zijn: werken met mensen met hoardingproblematiek, Chronische Desorganisatie en mensen met ADHD of autisme. 

   www.marein-organizing.nl

 • Gertina, begaan met hoogbegaafdheid

  Gertina, begaan met hoogbegaafdheid

   Met verwijzing 

  Gertina biedt (hoogbegaafde) kinderen en (hoogbegaafde) volwassenen inzicht en bewustwording op de interne discussies en overtuigende belemmeringen in het hoofd.

 • Groeipunt

  Groeipunt

   Met verwijzing 

  GROEIPUNT is voor (jong) volwassenen vanaf 13 jaar, die zich somber en gespannen voelen, negatief denken en situaties liever uit de weg gaan. Ik werk samen met hen naar het weer positief en vol vertrouwen in het leven staan