Zelfhulpgroep voor nabestaanden na zelfdoding
Locatie(s):
Eindhoven bekijk op kaart

Zelfhulpgroep voor nabestaanden na zelfdoding

Lotgenotencontact kan helpen door de ervaringen van anderen te gebruiken bij eigen verwerking. We praten samen in de groep. Daar worden je problemen besproken en vindt je begrip en erkenning bij anderen die dergelijke ervaringen hebben. Lotgenotencontact kan helpen de ervaringen van anderen te gebruiken bij eigen verwerking. Deze groep bestaat uit 10 bijeenkomsten, 1 keer per twee weken. Deelname is mogelijk na aanmelding en contact met de contactpersoon van de groep. Voor deelname aan deze groep wordt een bijdrage gevraagd. De begeleiding van de groep is vanuit een professioneel hulpverlener.

Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Zelfhulpnetwerk Zuidoost-Brabant of bel naar onze locatie in Eindhoven.


Vrij toegankelijk

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Algemeen:
Categorieën Geestelijke gezondheid, Psychische ondersteuning en Sociale contacten
Soort aanpak Advies en voorlichting, Begeleiding in groep, Ervaringsdeskundigheid en Ontmoeten
Soort aanbod Zonder verwijzing
Verwijzing Vrij toegankelijk
Doelgroep:
Leeftijd Ouderen (ouder dan 66 jaar) en Volwassenen (18 t/m 66 jaar)
Aangeboden in:
Gemeenten Veldhoven
Wijken Gestel, Meerhoven, Stratum, Strijp Oost, Tongelre / Centrum, Woensel Acht en Aanschot, Woensel Noord-Ontginning, Woensel Noordoost, Woensel Zuidoost en Woensel Zuidwest

Locaties

Wil je informatie van de dienst Zelfhulpgroep voor nabestaanden na zelfdoding? Deze is beschikbaar op de volgende locaties:

Eindhoven
Pastoriestraat 147
5612EK  Eindhoven
 Beschrijving
040 2118328
Bereikbaar: werkdagen