M.S.Groep Helmond
Locatie(s):
Eindhoven en Helmond bekijk op kaart

M.S.Groep Helmond

Door te praten met lotgenoten herken je wellicht iets van je eigen gevoelens. Je hoort van jouw lotgenoten de beperkingen die ze ervaren en hoe ze er mee om gaan. Welke medicijnen gebruikt je lotgenoot, wat zijn de bijwerkingen en hoe kun je de bijwerkingen ondervangen. Je kunt elkaar van tips en informatie voorzien over deze ziekte. Informatie vind je op internet maar binnen de beslotenheid van de groep komen alle fysieke en psychische elementen voorbij waarover je minder snel met de reguliere zorg of die je directe omgeving bespreekt.
Naast het onderling delen van informatie komen ook andere activiteiten aan bod. In de afgelopen jaren hebben we onder meer een bezoek van een belastingadviseur, MS-verpleegkundige, diëtiste en voetreflexzone-therapeuten gehad. Ook hebben we stoelyoga gehad.
Daarnaast zijn er momenten waarop we samen een activiteit gaan beleven. De groep komt in Helmond bij elkaar. Neem voor aanmelding contact op met het Zelfhulp Netwerk.


Vrij toegankelijk

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Algemeen:
Categorieën Lichamelijke gezondheid
Soort aanpak Dagbesteding en activering, Ervaringsdeskundigheid, Ontmoeten en Structuur bieden
Soort aanbod Zonder verwijzing
Verwijzing Vrij toegankelijk
Doelgroep:
Leeftijd Jeugd (tot en met 27 jaar), Ouderen (ouder dan 66 jaar) en Volwassenen (18 t/m 66 jaar)
Aangeboden in:
Gemeenten Veldhoven
Wijken Gestel, Meerhoven, Stratum, Strijp Oost, Tongelre / Centrum, Woensel Acht en Aanschot, Woensel Noord-Ontginning, Woensel Noordoost, Woensel Zuidoost en Woensel Zuidwest

Locaties

Wil je informatie van de dienst M.S.Groep Helmond? Deze is beschikbaar op de volgende locaties:

Eindhoven
Pastoriestraat 147
5612EK  Eindhoven
 Beschrijving
040 2118328
Bereikbaar: werkdagen

Helmond
Molenstraat 74A
5701KH  Helmond
 Beschrijving
0492 476062
Bereikbaar: werkdagen